Online foto bewerken tool

Het online gratis fotobewerkingsprogramma kan onder andere gebruikt worden voor (basis) acties zoals foto's verkleinen, tekst op foto toevoegen en andere foto effecten.

Basis werking tool

Voor optimale werking van de tool is registratie verplicht, het voordeel hiervan is onder andere dat je een tijdelijke map krijgt waar je foto's kan opslaan. Op deze pagina vind je een beschrijving voor de basis acties van de tool om je op weg te helpen. Heeft u tips/vragen over functies? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder deze handleiding.

Start

Om te beginnen klik je hierboven op de button 'Ga naar tool online foto bewerken'. Vervolgens zie je het scherm zoals hiernaast weergeven waarbij je kunt registreren (rechtsboven of via de button 'registreer nu gratis') of opnieuw inloggen via de button rechtsboven.

Na registratie wordt je automatisch ingelogd en wordt je doorgestuurd naar het dashboard scherm met je persoonlijke fotoalbum waar foto's geüpload kunnen worden.

Voorpagina tool
Registratiescherm

Fotoalbum dashboard

Na registratie wordt je automatisch ingelogd en wordt je doorgestuurd naar het dashboard scherm met je persoonlijke fotoalbum waar foto's geüpload kunnen worden.

Foto's uploaden kan door middel van de button upload linksboven of door foto's in grote ronde vlak te slepen.

Dashboard/Fotoalbum

Foto openen in fotobewerkingsprogramma

Als de foto's geüpload is kan je de foto aanklikken en vervolgens rechts in beeld kiezen voor de optie 'Open in foto bewerker'. Dezelfde optie is ook te vinden zodra je met de rechtermuisknop op de afbeelding klikt.

 

Openen in fotobewerkingsprogramma

Foto bewerken

In het fotobewerkingsprogramma vind je links een balk met opties die opgesplitst zijn in meerdere secties. Een aantal van deze acties zijn verder toegelicht op de handleidingen pagina.

Menu: Terug naar dashboard/Geschiedenis/lagen/Opslaan
Via het bovenste menu kan er tussen meerdere opties gekozen worden waaronder geschiedenis & lagen. Deze blokken met opties kunnen in en uitgeschakeld worden.

Bewerking opslaan

Zodra een bewerking naar wens is kan je deze opslaan door op de button 'opslaan' bovenin te klikken bij het foto bewerken dashboard. Wanneer je vervolgens helemaal tevreden bent klik je op 'terug naar dashboard' en kan je de afbeelding downloaden.

foto bewerken
Foto downloaden

Laat een reactie achter